Josue defteri kapandı.

Galatasaray'da önümüzdeki sezon kadroda kalıp kalmayacağı merak edilen Josue için olumsuz haber geldi. Fotomaç'ın haberine göre, Josue'nin bonservisini almak için Galatasaray'ın teklif yaptığı Porto'dan olumsuz cevap geldi. 

Sezon başında Porto'dan kiralanan Josue'nin bonservisini almak isteyen sarı kırmızılılar, Portekiz kulübüne 500 bin Euro'luk bir teklif yaptı. Porto'nun istediği rakamsa oldukça yüksekti. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Josue için Portekiz ekibi 2 milyon Euro isteyince görüşmeler askıya alındı. Bu gelişmelerden sonra da Josue'nin önümüzdeki sezon Galatasaray'da kalma ihtimali bitme noktasına geldi.

Yaşananların ardından teknik direktör Igor Tudor, sarı kırmızılı yönetimden yeni bir isim istedi. Hırvat teknik adamın Sneijder'i zorlayacak bir ismin kadroya katılması için rapor sunduğu da ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.