Levent Nazifoğlu da imzaladı!

CNNTürk'ün haberine göre Dursun Özbek'in en güvendiği, eski yöneticilerinden Levent Nazifoğlu da erken seçim için başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi uzun bir süredir taraftarlar tarafından protestolara maruz kalıyor. Bir kısım Genel kurul üyesi de erken seçime gidilmesi için imza topluyor. Birçok ünlü genel kurul üyesi imza verirken, Dursun Özbek yönetiminden yakın zamanda istifa eden bir kişi daha imzasını attı.

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Levent Nazifoğlu'nun da Dursun Özbek ve yönetiminin erken seçime gitmesi için başlatılan imza kampanyasına katılığı öğrenildi.

Dursun Özbek ile daha önce yönetimde yer almış kişilerden; Fatih İşbecer, Tayfun Demir, Selim Arda Üçer ve Cüneyt Tanman da bu imza kampanyasına destek vermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.