Muslera: Burada kendimi evimde gibi hissediyorum

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u karşısında sahadan 3-2 galip ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Fernando Muslera yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar Galatasaray'da kalmak istediğini belirten Muslera, burada kendini evinde gibi hissetiğini de belirtti. Muslera'nın açıklamaları şu şekilde..


Önemli bir camiada 199 maça çıktığım için çok mutluyum. Gelecek hafta 200 olacak. Burada uzun yıllar kalıp hizmet etmek, bu rakamı daha da yukarılara çekmek istiyorum. Çünkü burada kendimi evimde gibi hissediyorum.



Şimdi hedefimiz ligi üçüncü bitirmek. Son maçımızı kazanıp rakibimizin alacağı sonucu bekleyeceğiz. Alanyaspor'un iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Özellikle Vagner Love başta olmak üzere hücumda çok etkili bir ekip. Ama her şeye rağmen iyi maç çıkardık ve 3 puan aldık.



Ben ve savunmadaki arkadaşlarım; bu sezonki performansımız defansif anlamda belki en iyi performans değildi. Ama bu değişen isimlerle alakalı değil. İyi zamanlar da kötü zamanlar da olabilir. Burada uzun süredir forma giyiyorum. İnişler ve çıkışlar olması çok normal. Herkes sahaya çıktığında yüzde yüzünü sahaya vermeli. Şimdi yeni bir sayfa açmak için bekliyoruz. Zaten futbolun güzelliği de burada.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.