Nihan Güneyligil: Formamızda kuru yer olmadığını herkes bilsin.

Fenerbahçe'ye 3-0 kaybettiğimiz Vestel Venus Sultanlar Ligi Final 3.maçı sonrasında en iyi libero ödülü alan kaptan Nihan Güneyligil açıklamalarda bulundu. Voleybolu bıraktığını açıklayan Nihan, formada kuru yerin kalmadığını da belirtti. Nihan Güneyligil'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Öncelikle; hiç kimse yanlış anlamasın. Gözyaşlarım maçtan dolayı değil; bugün kariyerime, aktif spor yaşamıma nokta koyuyorum. Bundan dolayı duyularım karışık. Sezona dönersek. Yola çıkarken amacımız yapabileceğimizin en iyisini yapmaktı. En iyi şekilde savaştığımızı herkes görmüştür diye umuyorum. Burada olmak için çok çaba sarf ettik. Formamızda kuru yer olmadığını herkes bilsin. Tüm ekibe çok teşekkür ediyorum bana katlandıkları için. 1990 yılında başlayan serüven bugün sona erdi. Ailem, arkadaşlarım, herkese teşekkürler. Benden 10 yaş küçüğünden de 10 yaş büyüğünden de çok şey öğrendim. Benden bu kadar..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.