Portekiz'den Jorge Jesus iddiası

Yeni sezon öncesinde kadrosunda büyük bir revziyona gitmesi beklenen Galatasaray hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Portekiz basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Sporting'deki geleceği belirsizliğini koruyan 62 yaşındaki teknik direktör Jorge Jesus ile ilgileniyor.

Jesus'un, başkan Bruno de Carvalho ile sıkıntılar yaşadığı, ikili arasındaki atmosferin sakinleşmesine rağmen tecrübeli teknik adamın gelecek sezonda da takımın başında yer alıp almayacağının henüz belli olmadığı vurgulandı.

Portekiz dışında bir takım çalıştırmayan Jorge Jesus'un, yeni bir kariyer seçeneğine açık olduğu ve Galatasaray'ın da Jesus ile ilgilendiği kaydedildi. Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, daha önce yaptığı açıklamada yeni sezonda teknik direktör Igor Tudor ile yola devam edeceklerini belirtmişti.

Bu arada Portekiz basınında birkaç ay önce çıkan haberlerde de Beşiktaş'ın Jorge Jesus ile ilgilendiği iddia edilmişti.

** Metin Ajansspor'dan alınmıştır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.