Sabri kararı verildi, kalıyor!

Galatasaray yönetimi, yeni sezon öncesi ilk transferini, 33 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Sabri Sarıoğlu ile nikah tazeleyerek yapmaya hazırlanıyor... Habertürk Gazetesi'nden Erhan Telli'nin haberine göre; daha önce Sabri’nin yerine alınan Martin Linnes ve Cavanda’yı sezon sonunda göndermeye karar veren yönetim, teknik direktör İgor Tudor’un isteğiyle Sabri’yi bir yıl daha takımda tutmak istiyor.

Tudor’un, haftalar sonra ilk kez Fenerbahçe derbisinde şans verdiği ve performansından oldukça memnun kaldığı Sabri, Bursa deplasmanındaki oyunu ile bir kez daha hocasından tam not aldı. Sabri’nin bu çıkışı, gelecek sezon için ayrılık düşüncelerinin ertelenmesine yol açtı. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun, kalan 5 hafta boyunca da aynı çizgiyi sürdürmesi halinde takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Devre arasında sözleşme uzatmak isteyen Sabri’ye, ‘sezon sonunu bekle’ diyerek olumsuz cevap veren Dursun Özbek yönetimi, Reyiz’le yolları ayırmanın hesaplarını yapıyordu. Ancak Tudor’un son maçlardaki iyi futbolu nedeniyle olumlu görüş bildirmesinin ardından şimdi emektar oyuncuyla aynı şartlarla mukavele yapılması planlanıyor.

Sezon başında 1 yıllığına 1 milyon 250 Bin Euro’ya imza atan Sabri’nin, aynı ücretle bir yıl daha takımda kalması düşünülüyor. Sabri maç başı da 5 bin Euro alıyor. 18 yıldır Sarı-Kırmızılı formayı terleten Sabri’nin, yönetimin teklifini hiç düşünmeden kabul etmeye hazır olduğu öğrenildi.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.