Sinan Gümüş ayrılmayı kafasına koydu!

Alanyaspor deplasmanında iki gol atıp, Cim-Bom’un galibiyetine önemli katkı sağlayan genç futbolcu Sinan Gümüş, iki yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen ayrılmayı kafasına koydu. 500 bin euroluk yıllık ücreti de artırılmayan golcünün bu düşüncesinde, Tudor’un olumsuz tavırları etkili oldu.

Milliyet gazetesinden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Sadece 6’sı 11 olmak üzere bu sezon 17 maçta şans bulabilen Sinan, bu kararını yakın çevresiyle paylaştı. İki yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen gitmek isteyen golcü, “Severek ayrılalım” diyerek, sarı-kırmızılı kulüpten güzel duygularla gitmek istediğini dile getirdi. Sinan’ın yakın çevresine, “Galatasaray benim yuvam. 3 senedir buradayım. Ancak yeni deneyimler yaşamak istiyorum. Bu yüzden gideceğim” dediği öğrenildi.

Portekiz’den Benfica’nın talip olduğu Sinan’a İtalya’dan da 1-2 kulübün talip olduğu belirtildi. Sinan, Galatasaray’ın yeni sözleşme önerisini de kesinlikle kabul etmeme kararı aldı. 500 bin euroluk ücretine bir türlü zam yapılmayan sarı-kırmızılı futbolcu, ayrılık kararının ise kesinlikle maddi nedenlerle olmadığını bildirdi. Genç futbolcunun bu şekilde ipleri koparmasının arkasında Tudor’un geldikten sonra kendisiyle ilgili olumsuz tavır sergilemesinin ve haftalarca yüzüne dahi bakmamasının etkili olduğu belirtiliyor. Tudor, son dönemde Sinan’a yönelse bile gönlünü alamadı. Tudor’un gelmesinin ardından ilk 11’de yer almakta zorlanan Sinan, son üç maçta ilk 11’de oynadı, üç gol atıp, bir asist yaptı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.