Sinan Gümüş'ün menajerinden olay açıklamalar!

Galatasaray’da ‘geleceğin yıldızı' gözüyle bakılan ancak bu sezon neredeyse hiç şans bulamayan Sinan Gümüş sezon sonunda takımdan ayrılıyor. Ayrılık öncesi menajeri Ersin Akan, SÖZCÜ gazetesine yaptığı flaş açıklamalarla sarı-kırmızılı kulübün içine dair çarpıcı tespitlerde bulundu.

“Hayatımda böyle amatör bir kulüp görmedim” diyen Akan, “Bir yönetim, yeni bir teknik adamla masaya otururken ‘Elimizde iki genç yıldız var. Biri Bruma diğeri Sinan. Bunları oynat, parlatalım; para kazanalım' demez mi! Yapmadılar. Sinan'ın yıldızını söndürdüler” ifadelerini kullandı. Sinan Gümüş'ün haklarını elinde bulunduran Ersin Akan'ın açıklamaları şu şekilde;
Gittiler Rodrigues diye 3.5 milyon Euro'ya bir oyuncu aldılar. Sinan'ın tırnağı olamadı. Yönetim, paraları yanlış harcıyor, saçıyor. Elinde yıldız var. Oynat parlasın. Sinan, A Milli Takım'a çağrıldı ama pasaport sorunu nedeniyle oynayamadı. Yönetim, tetikçi gazetecileri kullandı. Yalan haberlerle Sinan'ı taraftarların önüne attı. Kimse ona sahip çıkmıyor. Sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'nde direkt oynayacak bir takıma gidecek ve göreceksiniz kendini nasıl gösterecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.