Buse Kayacan resmen Galatasaray'da

Sezon öncesi transfer hamlelerine erken başlayan Galatasaray Kadın Voleybol Şubesi'nde Neslihan Demir Güler'den sonra ikinci hamle geldi. Libero görevinde Nihan Güneyligil'in sportif menajerliğe geçmesinden sonra boşalan koltuk Buse Kayacan ile dolduruldu. Daha önce Eczacıbaşı, Bursa BŞB, Nilüfer Belediyesi formaları giyen 24 yaşındaki milli oyuncu geçtiğimiz sezonu Çanakkale BŞB forması altında tamamladı. 

Resmi açıklama şu şekilde;
1992 doğumlu Buse, voleybola 9 yaşında Yeşilyurt altyapısında başladı. Daha sonra Eczacıbaşı genç takımında forma giyen Buse, Karşıyaka ile 2010-11 sezonunda ilk profesyonel yılını geçirdi. 2011'de Eczacıbaşı takımına dönen Buse burada üç sezon geçirdikten sonra sırasıyla Nilüfer Belediye, Bursa BBSK ve Çanakkale Belediye formaları giydi.

2012'de Türkiye Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası kazanan Buse Kayacan, 2011 ve 2012'de de Türkiye Süper Kupası kazandı. 2012'den beri milli takım forması da giyen milli libero 2015'te Avrupa Voleybol Ligi'nde finale çıkan kadronun bir parçası oldu.

Tüm kategorilerde 100’e yakın milli olan Buse Kayacan'a sarı kırmızı forma altında nice başarılar dileriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.