Vlad Chiriches için flaş açıklama!

Daha önceki transfer dönemlerinde de adı sürekli olarak Galatasaray ile anılan Vlad Chiriches ile ilgili olarak bu sefer çok önemli bir açıklama geldi.

Napoli sportif direktörü Stefano Antonelli tecrübeli savunmacının Galatasaray’a transfer olacağını ifade etti. İtalyan radyosu Radio CRC’ye konuşan Napoli sportif direktörü Antonelli, “Chiriches birçok Avrupa takımı tarafından isteniyor. Fakat maalesef bizim takımımızda biraz geri planda. Chiriches bu yaz Türkiye’ye gidecek muhtemel adresi de Galatasaray olacak çünkü orada da önemli bir pazarı var” ifadelerini kullandı. 27 yaşında ve 1.84 boyundaki Rumen stoperin, Napoli'yle 2020'ye kadar mukavelesi var. 

9.5 milyon Euro’ya transfer olduğu Tottenham’da 2 sezon forma giydikten sonra Napoli’ye 7 milyon Euro bedelle imza atan stoper, bu sezon 15 maçta forma giydi. Geçtiğimiz günlerde Rumen basınında çıkan haberlerde Galatasaray’ın savunmanın ortasında oynayan 27 yaşındaki oyuncuya yıllık 1.5 milyon Euro ve 500 bin Euro da bonus ücret önerdiği iddia edilmişti. Tecrübeli savunmacı için İtalyan ekibine ise 2 milyon euro bonservis bedeli ödenmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.