Ahmet Can Arslan resmen Galatasaray'da!

Geçtiğimiz sezon E-Sports mecrasına atılan ve Şampiyonluk Ligi'nde mücadele eden Victorus Ace'in haklarını satın alan Galatasaray LoL takımı gösterdiği istikrarsız performansın ardından Yükselme Ligi'ne düşmüştü. Bu durum karşısında yeni bir yapılanmaya giden E-Spor şubesinde yeni sezonda antrenörlük görevine getirilen isim belli oldu. Bu sezon Yükselme Ligi’nde mücadele edecek olan takımımız, son olarak ligin köklü ekiplerinden HWA Gaming’de görev alan Ahmet Can Arslan ile anlaşmaya vardı.

Koçluk kariyerine üniversite döneminde adım atan Ahmet Can Arslan, 2013-2014 Üniversitelerarası turnuvada Kocaeli Üniversitesi ile 3.lük başarısı gösterirken, sonraki sezon ise Üniversitelerarası turnuvada Kocaeli Üniversitesi ile 1.lik elde etmeyi başardı. Deneyimli koç, geçtiğimiz sezon ise 2015-2016 Türkiye Şampiyonluk Ligi takımlarından HWA Gaming'de koç olarak görev almıştı.

Ahmet Can Arslan’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.