Bafetimbi Gomis imza için ayak bastı, yer yerinden oynadı!

Galatasaray'ın en flaş transferlerinden biri olan Bafetimbi Gomis'in gelişinde çok ilginç durumlar yaşandı. Sarı-Kırmızılı kulübün Swansea'dan transfer ettiği Fransız forvet müthiş bir kalabalık tarafından karşılandı. Gomis, önce apronda Galatasaray kaşkolu ile poz verdi sonrasında ise çıkış kapısına yöneldi. O esnada müthiş bir kalabalık tarafından karşılanan siyahi yıldızın gülümsemeye başlaması dikkat çekti.

Gomis ile taraftarlar arasında fiziksel temas yaşandıktan sonra ise olanlar oldu. Polisler ve özel güvenliklerin tüm çabasına rağmen Gomis'e yürüyebileceği bir koridor oluşturulamadı. Taraftar izdihamına rağmen keyfinin kaçmadığı gözlenen Fransız forvet oyuncusu etrafa gülümsemeye devam etti. Basının da yoğun ilgisiyle karşılaşan Gomis'in dışarı çıkıldığında ise küçük bir talihsizlik yaşandı. Fransız futbolcunun etrafındaki taraftarlardan biri, Gomis'e doğru hamle yaparak güneş gözlüğünü çıkarmaya çalıştı. Siyahi golcü refleksle elini kaldırdığı anda ise güneş gözlüğü yüzünden fırladı. Büyük bir izdihamın yaşandığı esnada Gomis'in gözlüğünü kaybedip kaybetmediği ya da gözlüğün yere düşüp düşmediği görülemedi. Bu küçük tatsızlığa rağmen Fransız santrafor neşesini kaybetmedi. Gomis, araca bindiğinde ise görevlilere önemli bir soru yöneltti.

Aslan'ın yeni golcüsü, kulüp görevlilerine, "Dışarıda kaç taraftar var?" diye sordu. İlgililerden alınan bilginin 3 bin kişi civarında olduğu kendisine iletildi. Duyduğu rakam karşısında bir kez daha şaşkınlık yaşayan Gomis, böyle bir deneyimi ilk kez yaşadığını aktardı. İlk kez İstanbul'a geldiğini aktaran Gomis'in, kulüpte de herkese karşı sıcakkanlı tavırlar sergilediği aktarıldı.

Ayağının tozuyla kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Gomis, "Fransa'da da Galatasaray TV'yi izliyorum. Benim Türkiye'den çok arkadaşım vardı. Ayrıca Drogba ve Chedjou gibi isimler Türkiye'de en iyi takımın Galatasaray olduğu bilgisini veriyorlardı. İlk kez İstanbul'a gelmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.