Bafetimbi Gomis'e ultimatom: Kararını ver!

Galatasaray, anlaşmaya çok yakın olduğu Bafetimbi Gomis'ten bir türlü son cevabı alamadı. Sarı-kırmızılılar bunun üzerine golcü oyuncuya gün verdi. Galatasaraylı yöneticilerin yıllık 3.5 milyon eurodan 3 yıllığına prensip anlaşmasına vardığı Fransız golcüye menajeri aracılığıyla haber gönderdiği ve kararını 22 Haziran Perşembe (bugün) gününe kadar vermesi gerektiğini bildirdiği ortaya çıktı.

Fransız basınına da yansıyan haberde; Galatasaray'ın Marsilya'nın önüne geçip transferi bitirmeye çok yaklaştığı ancak Gomis'in bir türlü son kararını veremediği belirtildi. Haberde sarı-kırmızılı takımın UEFA'ya kadro bildirme zorunluluğu nedeniyle aceleci davrandığına da yer verildi.

SWANSEA CITY İLE DE ANLAŞMA TAMAM...
Galatasaray, Gomis'in bonservisini elinde bulunduran Swansea City ile de her konuda anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı takım golcü oyuncunun bonservisi için İngiliz kulübüne 2,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Marsilya'nın efsane golcülerinden Jean-Pierre Papin de Marsilya'nın Gomis transferinde geride kaldığını itiraf etmişti. Papin yaptığı açıklamada ''Gomis'in ayrılması benim için bir hayal kırıklığı mı? Evet... Belki de ona sunulan proje kendisine uymadı. Çünkü geri planda kalmak istemedi. Ligde 20 gol atan bir futbolcunun kalması için çaba harcardım. Belki de yöneticiler, Gomis'i ikna edecek sözler kullanmadı. Yazık oldu, Marsilya ile bütünleşmişti ve kulübü seviyordu. Takımda çok önemli bir ismi kaybettik.'' ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.