Belhanda için sıcak temas!

Gelecek sezon kadrosunda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanan Galatasaray'da transferde hareketli günler başladı. Transfer çalışmalarını sürdüren sportif direktör Cenk Ergün geçtiğimiz günlerde Fas'a gitti ve Younes Belhanda ile birebir görüştü, oyuncuyu ikna etti. Galatasaraylı idarecilerin şimdiki rotası ise Ukrayna olacak. Faslı yıldız ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Dinamo Kiev'e bonservis bedeli olarak 4 milyon euro teklif edilecek.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Bruma için Leipzig’le el sıkışan ve bu satıştan kasasına 15 milyon Euro koyacak olan Galatasaray transferde atağa kalktı. Sportif direktör Cenk Ergün önceki gün apar topar Fas’a giderken, burada Younes Belhanda ile masaya oturdu. Fas milli takımında bulunan 27 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu ile görüşen Ergün, oyuncuyu her konuda ikna etti ve taraflar el sıkıştı.

Sarı-Kırmızılıların şimdiki rotası Ukrayna. Cim Bom, Belhanda’nın bonservisini elinde bulunduran Dinamo Kiev’le temas kuracak, pazarlıklar başlayacak. Yönetimin planı, 1 senelik sözleşmesi kalan Belhanda için Ukrayna ekibini 4 milyon Euro’ya ikna etmek. Geçen sezonu Nice’te kiralık geçiren başarılı futbolcu, 31 maçta 3 gol attı, 7 asist yaptı.

HEM 10 NUMARA HEM KANAT
Esas bölgesi forvet arkası olan Belhanda, hücumda her iki kanatta da oynayabiliyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Belhanda transferini kısa sürede sonuçlandırıp hem Bruma’nın boşluğunu doldurmak hem de Sneijder’in ayrılması halinde 10 numara sıkıntısı yaşamamak istiyor.       

2 yorum:

  1. Yasin Öztekin dururken Sinan Gümüş dururken Belhanda ya Ne yapsın Galatasaray

    YanıtlaSil
  2. Başkan geçen seneki gibi başarısız bir transfer dönemi geçirecek

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.