Belhanda ve Gomis'te sona doğru..

beIN Sports'un haberine göre Galatasaray uzun süredir uğraş verdiği Younnes Belhanda ve Bafetimbi Gomis transferlerinde sona geldi. Belhanda transferi konusunda Dinamo Kiev ile bonservis pazarlığı yapan sarı kırmızılılar 8,5 milyon euro isteyen Ukrayna kulübüne 6 milyon euro teklif etmişti. Faslı 10 numaranın bonservis konusunda son kez görüşecek Galatasaraylı yöneticilerin transferi perşembe gününe kadar sonuçlandırması bekleniyor.

Fransız santrafor Gomis ile anlaştıktan sonra kulübü Swansea ile de masaya oturan sarı kırmızılılar, bonservis konusunda da anlaşma sağladı. Ancak Gomis'in sağlık kontrolünden geçmesi istendi.31 yaşındaki Gomis'in Paris'te gireceği sağlık kontrolünden sorunsuz çıkması halinde Fransız santrafor ile sözleşme imzalanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.