Clichy için kesenin ağzı açıldı!

Galatasaray tarihinin en pahalı bek transferine hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim Fenerbahçe ve Liverpool’la yarışa girdiği Manchester City’nin 31 yaşındaki sol beki Gael Clichy için yıllık 3.5 milyon Euro artı imza parası teklif edecek.

Fanatik gazetesinin haberine göre; sol bek sorununu kökünden çözmek isteyen Galatasaray’da kesenin ağzı açıldı. Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Igor Tudor’un da çok istediği Manchester City’nin 31 yaşındaki sol beki Gael Clichy’ye servet önerecek. İngiliz deviyle mukavelesi bitecek olan 31 yaşındaki futbolcuya senelik 3.5 milyon Euro garanti ücret artı imza parası teklif edilecek. Fransız oyuncu için Fenerbahçe ve Liverpool’la kıyasıya yarış halinde olan Galatasaray, böylece maaş bütçesinin ciddi bir kısmını gözden çıkarmış oldu.

CAROLE FRANSA YOLCUSU
Geçen sezon başında 1.5 milyon Euro’ya transfer edilen Carole’ün de yine bir başka Fransız takımına satılması gündemde. Marsilya, Lyon gibi kulüplerin ilgi gösterdiği 26 yaşındaki sol bek için 3.5 milyon Euro’nun üzerine gelecek her türlü teklif kabul edilecek.    

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.