Saso Filipovski'den fedakarlık

basketball.com.tr'nin haberine göre Ergin Ataman ile sözleşme yenilemeyen Galatasaray Odeabank, Saso Filipovski ile yakın temasta. Bu sezon Banvit ile Türkiye Kupası şampiyonluğu ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan coach Filipovski, son dönemin en gözde isimlerinden biri oldu. Adı birçok Avrupa kulübü ile birlikte de anılan Saso Filipovski, Galatasaray Odeabank’a gelmeye sıcak bakıyor. Sloven coach’un Sarı-Kırmızılı ekibe gelmek için büyük bir fedakârlık yapmaya da hazır olduğu belirtildi.

Bu sezon elde ettiği başarılarla bütün dikkatleri üzerine çeken Filipovski’nin İstanbul’da çalışabilmek için buy-out parasının bir kısmını cebinden karşılamaya hazır olduğu kaydedildi. Sözleşmesi devam eden genç antrenörün Galatasaray’a gelmek için Banvit’e böyle bir teklifte bulunabileceği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.