Ersin Akan: Benfica ile görüştük, bonservis ödemeyi kabul ettiler..

Sezonun son bölümünde teknik direktör Igor Tudor tarafından forma şansı verilen ve bu şansı iyi değerlendiren Sinan Gümüş, geçtiğimiz günlerde başkan Dursun Özbek ile yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istediğini dile getirdiği iddia edilmişti. Genç futbolcunun menajeri Ersin Akan transfer iddialarıyla ilgili olarak Fanatik gazetesine açıklamalarda bulundu.

Sinan’ın bugünlere gelmesinde Galatasaray’ın payı büyüktür. Sonuçtan 4.Lig’den onu bulup getirdiler. Kimse Galatasaray’ı bırakıp gidiyor diye düşünmesin. Bu çalışma sezon içinde yapıldı. Sinan’ın oynamadığı dönemde kulüp ile görüştük. O dönemde bize şu kadar para getirirseniz (3.5 milyon Euro) transferi onaylarız dediler. Biz de çalışma başlattık. Benfica ile görüştük. Onlar Sinan’ı çok beğendi ve bonservis verebileceklerini söylediler. 

Portekizliler’in bu ilgisi Sinan’ın da hoşuna gitti. Onun hedefi kendisini daha da geliştirmek, Benfica ile Şampiyonlar Ligi’nde oynamak. Sinan bugün gitmek istemesi bir vizyondur. Biliyoruz ki Benfica transferi gerçekleşirse çok para kazanmayacak. Eğer niyeti para olsa, yönetimle oturur sözleşmede iyileştirme talep ederdik. Ama o kendini geliştirmek amacında..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.