Gomis'in menajeri İstanbul'a geliyor!

Süper Lig'de bugün sezonun son maçına çıkacak olan Galatasaray'da gelecek sezonun takımını kurma çalışmalarında bir numaralı gündem kuşkusuz forvet transferi.. Çok uzun süredir Bafetimbi Gomis'i renklerine katmak için uğraşan sarı-kırmızılı yöneticiler mutlu sona çok yakın görünüyor. 31 yaşındaki Fransız golcünün menajeri Etienne Mendy, yöneticilerle son detayları görüşmek üzere haftaya İstanbul’a geliyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; golcü transferi konusunda Galatasaray’ın 1 numaralı adayı olan ve yeni sezonda Sarı-Kırmızılı formayı giymesine kesin gözüyle bakılan Bafetimbi Gomis konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Bir yandan oyuncunun kulübü Swansea City ile ödeme takvimini görüşen Galatasaray yönetimi, diğer taraftan menaceri Etienne Mendy’yi de İstanbul’a davet etti. Tarafların önümüzdeki hafta bir araya gelerek son detayları masaya yatıracağı ve kontrata son şeklini vereceği öğrenildi. Anlaşmanın bu akşam itibariyle Galatasaray’a veda etmeye hazırlanan Podolski’nin kazandığı yıllık 3 milyon Euro seviyesinde olması bekleniyor. Sözleşmede ayrıca çok sayıda prim ve bonus maddesi bulunacak.

YA GOLCÜ, YA 10 NUMARA..
Haftaya gerçekleşecek bu buluşmayla beraber transfere son noktanın konulması beklenirken, Gomis’in ardından rotanın kime çevrileceği merak konusu oldu. İlk etapta kadroyu iki golcüyle takviye etmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Gomis’ten sonra 10 numara transferine dönebilir. Futbol direktörü Cenk Ergün’ün, forvet arkasına bir takviye yapılması için kolları sıvadığı öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.