Igor Tudor: Bir çok arkadaşımız aramızda olmayacak..

Konyaspor galibiyetiyle sezonu tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu belirten Hırvat teknik adam, 15 gün sonra kamp çalışmalarının başlayacağını ancak bir çok oyuncunun takımda olmayacağını belirtti. Igor Tudor'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Olmaması gereken bir sezon geçti. Galatasaray'ın her zaman şampiyonluğa mücadele etmesi gerekiyor. Benden önce de sonra da istenmeyen sonuçlar oldu. Seneye kurulacak takımla birlikte şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Sezonun son maçında kendi sahamızda galibiyetle bitirmek elbette güzel ama bitirdiğimiz yer güzel değil. İki hafta sonra Pazartesi günü toplanacağız. Birçok arkadaşımız ise toplandığımızda burada olmayacak. Kısa bir tatil ama böyle bir sezon sonrası uzun bir tatil yapmamız söz konusu değildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.