Igor Tudor yıldız oyuncuyu ısrarla istiyor!

Galatasaray'ın hücum hattına takviye etmek istediği Bafetimbi Gomis, 3 senelik sözleşme talep etti. Uzun süreli mukavele konusundaki soru işaretlerine karşılık olarak Igor Tudor tecrübeli futbolcu için “Eto’o ve Vagner Love’ın, Süper Lig’deki performansları ortada. Gomis bize çok şey katar” dedi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, “İlle de Gomis” dedi ve Süper Lig’in 2 yıldızı üzerinden yorum yaparak, Fransız futbolcuyu kadrosunda görmek istediğini belirtti. Podolski’nin ayrılması üzerine kadrosuna yıldız bir golcü almak isteyen Aslan’ın haftalardır 1 numaralı gündemi Bafetimbi Gomis. 31 yaşında olan Gomis’in 3 yıllık kontrat talebine G.Saray’ın, Tudor’un onayı ile olumlu karşılık verdiği ortaya çıktı. Ancak golcü isme, bu sezon kiralık olarak forma giydiği Marsilya da talip olunca işler karıştı.

SORU İŞARETİ OLMASIN
İki hafta önce Gomis’e, Podolski’nin yıllık ücretini yani 3 milyon Euro’yu garanti para olarak teklif eden Galatasaray, bu teklifinde artırıma gitmek zorunda kaldı. Galatasaray'ın listesinde yer alan diğer golcü adaylarını bir köşeye iten Tudor, Gomis’e olan güvenini teklif artışı ile 3 yıllık kontratı onayladığını Eto’o ve Vagner Love üzerinden gösterdi. Hırvat teknik adam, Gomis için Florya’da, “3 yıllık kontrat konusunda benim kafamda hiçbir soru işareti yok. Eto’o ve Vagner Love’ın, Süper Lig’de ortaya koyduğu performans ortada” yorumunu yaptı.

TEKLİF 3.3 MİLYON EURO
Tudor ayrıca, “Wagner Love, Alanyaspor’da 23 gol attı. Samuel Eto’o, Antalyaspor’a çok önemli şeyler kattı. 36 yaşındaki Eto’o bu sezon tam 18 gol attı. Çünkü çok kaliteli ve güçlü bir golcü. Gomis de fizik gücü kuvvetli, dirençli ve mücadeleyi seven bir santrfor. Aynı zamanda formda ve kaliteli. Gomis fizik gücü ve kalitesi ile Türkiye’de çok önemli işlere imza atar” dedi. Yönetim bu sözler sonrası Gomis’e yıllık 3.3 milyon Euro önerdi. Şimdi Gomis, Bali’de tatil yaparken, Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün, Fransa’da oyuncunun menajeriyle görüşecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.