Koray Günter ve Emrah Başsan'a talip var..

Gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Galatasaray'da aynı zamanda teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak oyuncular hakkında da çalışmalar yapılıyor. Geçtiğimiz sezon bonservisi elinde takıma katılan ancak beklentileri karşılayamaması gerekçesiyle Fortuna Sittard'a kiralanan Emrah Başsan ve sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Koray Günter'e talip var.

KORAY GÜNTER'E BİR TALİP DAHA..
Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig’in yeni temsilcisi Göztepe, Galatasaray’ın genç stoperi Koray Günter’e talip oldu. Geçen sezon sakatlıklar nedeniyle bir türlü forma şansı bulamayan 22 yaşındaki savunmacı, fiziksel gücünü tekrar kazanması ve tecrübe elde etmesi amacıyla kiralık olarak gönderilecek. Koray’ın diğer teklifleri de değerlendirdikten sonra kararını Göztepe’ye ileteceği öğrenildi.

EMRAH BAŞSAN LİSTEDE..
Geçen sezon kiralık olarak gönderilen ve sözleşmesi bittikten sonra Galatasaray’a dönen Emrah Başsan, Tudor’un da gözüne giremedi. Satılacak oyuncular listesine konulan 25 yaşındaki kanat oyuncusuna, son olarak Alanyaspor’un talip olduğu öğrenildi. Galatasaray Yönetimi, Emrah’ın menajeriyle konuşarak, istediği kulüple istediği şartlarda anlaşabileceği konusunda izin verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.