Maicon'un referansı Taffarel: Muhteşem olur!

Uzun yıllar Galatasaray'a hizmet eden Claudio Taffarel, Galatasaray'a transfer olması beklenen Maicon'u değerlendirdi. Kaleci ve antrenör olarak uzun yıllar Galatasaray'a hizmet eden Claudio Taffarel, transferi an meselesi olan Maicon Roque ile ilgili açıklamalarda bulundu. Brezilyalı efsane, vatandaşı için övgü dolu ifadeler kullandı.

beIN Sports'a açıklamalarda bulunan Taffarel, "Maicon çok kaliteli ve yetenekli bir futbolcu. Portekiz'de oynamak için Brezilya'dan ayrıldı ve Porto'ya kaptan oldu. Ardından yeniden ülkesine döndü. Her iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Güçlü ve lider özellikli. Galatasaray'a büyük katkı sağlayacağından şüphem yok. Eğer gelirse, muhteşem bir transfer olur." dedi. Öte yandan Brezilya basını, Maicon'un 7 milyon Euro'luk bonservisinin iki yılda eşit taksitlerle ödeneceğini yazdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.