Muhammed Baygül Galatasaray'ın radarında!

Başantrenörü Ergin Ataman ile yolları ayıran ve bu göreve Erman Kunter'i getiren Galatasaray Odeabank, bir yandan kadrosundaki oyuncular ile vedalaşırken bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Eurohoops'tan Semih Tuna ve Utkan Şahin'in haberine göre; takımımız son olarak Pınar Karşıyaka'da iyi bir sezon geçiren ve kontratının bitmesiyle serbest oyuncu konumuna gelen Muhammed Baygül'ü listesine aldı. Galatasaray altyapısından yetişen ve daha sonra  ligde Hacettepe Üniversitesi, TED Kolejliler ve Pınar Karşıyaka formaları giyen Muhammed, geçtiğimiz sezon ligde 30 maçta çıkarken ortalama 22 dakika süre alıp 7.0 sayı, 2.8 ribaund ve 2.2 asist ortalamaları ile oynadı.

Pınar Karşıyaka ile anlaşamayan Muhammed Baygül, Galatasaray’ın ilgisine olumlu cevap verirken iki taraf görüşmelerde aşama kaydetti. Anlaşmanın yakın bir zamanda sağlanması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.