Sao Paolo'dan resmi açıklama geldi: Görüşüyoruz!

Hafta başı itibariyle yeni sezonun hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da transferde hareketli günler başladı. UEFA Avrupa Ligi öneleme turu kapsamında 19 Temmuz'da ilk maçına çıkacak olan takımımız, gündemin bir numaralı başlıklarından stoper takviyesi için temaslarını hızlandırdı. Sao Paolo takımında forma giyen Maicon Pereira için resmi teklini ileten takımımız İtalyan savunmacı Acerbi'yi alternatifler arasında tutarken Brezilyadan flaş bir açıklama geldi.

Brezilya basınında yer alan habere göre; tecrübeli savunma oyuncusu Maico'nun, bu hafta oynanacak olan Atletico PR karşılaşmasının maç kadrosunda olmayacağı ve transfer görüşmeleri için izinli olduğu yazıldı. Sao Paulo sportif direktörü Vinicus Pinotti, yerel basına Maicon transferi hakkında açıklamalarda bulundu.
Maicon için resmi bir teklif geldi ve oyuncuyla görüştük. Kendisi bize Avrupa'ya dönmek istediğini belirtti. Şu anda biten bir transfer yok, görüşmeler devam ediyor. Şu çok açık ki, bazı şeylerden fedakarlık etmemiz gerekiyor. Yönetim ligi ilk 5'te bitirmemiz için gereken her şeyi yapacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.