Su Topu | Final öncesi takımımızdan açıklamalar

Galatasaray Sutopu Takımı Teknik Direktörü Igor Milanovic, oyuncularımız Osman Selim Günenç, Berk Gezek, Atakan Destici ve Burtay Akkaya Enka ile karşılaşacakları Play-Off Final maçları öncesi Galatasaray TV’den Merve Ergü’nün sorularını yanıtladı. Teknik Direktör Igor Milanovic ve oyuncularımızın açıklamaları şöyle:

IGOR MILANOVIC
Biz sezona Galatasaray’ın gelecekteki takımını hazırlamak için başladık. Öncelikli planımız kuvvetli, Galatasaray’a yakışan bir takım kurmaktı. Sezona da kötü başladık açıkçası. Heybeliada ile 6-6’lık beraberlik aldık, ardından Manisa mağlubiyetimiz var. Şu an lideriz ve final maçlarına 1-0 önde başlayacağız. Galatasaray camiası bizden bu şampiyonluğu bekliyor. Enka kuvvetli bir takım, zor maçlar oynayacağız. En iyi mücadelemizi ortaya koyup şampiyon olacağız.

Amerika’dan gelen 3 oyuncumuzun bize çok yararı olacak. Hepsi bizim ruhumuzu taşıyan oyuncular. Tüm sezon boyunca maalesef rotasyon şansımız olmadan oynadık. Atakan, Ege ve Şafak ile birlikte daha fazla oyuna yön verme şansımız olacak.

OSMAN SELİM GÜNENÇ
Çalışmalar çok yoğun geçiyor, çok konsantrasyonlu hazırlanıyoruz maçlara. 1-0’lık avantajımızı kullanmak istiyoruz. İlk maçımızı Enka’nın havuzunda oynayacağız. Orada bir galibiyet alacağımıza inanıyoruz. Kendimize güveniyoruz, çok güzel bir kadromuz var bu sene. 2-0 yapıp, son maçımızı da kendi evimizde alıp play-off serisini namağlup olarak tamamlayıp şampiyon olacağız.

ATAKAN DESTİCİ
Amerika’da okuyorum, gün sayıyordum final için.Bizim hedefimiz her zaman final oynamak. Geçen sene kazara kaçırılmış bir final vardı. Hiç sıkıntı çekmeden takıma adapte olduk. Ben, Şafak ve Ege Amerika’dan gelen oyuncular olarak elimizden gelen her şeyi yaparak takımımıza katkı sağlayacağız. Finali kazanmayı düşünüyoruz.

BERK GEZEK
Yoğun bir şekilde finale hazırlanıyoruz. Tüm takım olarak finale odaklanmış durumdayız. Umarım şampiyonluğu alacağız.

BURTAY AKKAYA
Final maçları için çok uğraştık, cidden çok çalışıyoruz. Tüm takım olarak bu çalışmanın karşılığını alacağımıza inanıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.