Tudor gençleri kampa götürüyor!

U17 Milli Takımda gösterdikleri performansla bir anda ilgi odağı olan ve dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'ın genç oyuncularına müjde! UEFA Avrupa Ligi'nde üç öneleme oynayacağı için sezonu oldukça erken açacak olan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor altyapıdan 4 oyuncuyu kampa götürecek. Hırvat teknik adamın genç oyunculara Avrupa Ligi elemelerinde de forma şansı vermesi bekleniyor. 

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yarı finale yükselen U17 milli takımın Galatasaray'da oynayan 4 yeteneğine teknik direktör Igor Tudor’dan geçer not geldi. Hırvat çalıştırıcı, Galatasaray’ın yaz kampına 17 yaşındaki 4 futbolcuyu götürme kararı aldı. Sarı-kırmızılılarda, Atalay Babacan (Orta saha-on numara), Ozan Kabak (Stoper), Yunus Akgün (Forvet), Abdussamed Karnucu’nun (Önlibero) teknik direktör Tudor'un kafilede görmek istediği futbolcular olduğu öğrenildi. Yönetim de Hırvat teknik adamın raporu doğrultusunda bu futbolcuları profesyonel yaptı. Sözleşmelerinin tescil olması için de 17 Haziran’ın beklendiği bildirildi.

Böylece 19 Haziran’da sezonu açıp 28 Haziran’da yurt dışı kampı için Slovakya’ya gidecek olan Cim-Bom’da Tudor, altın jenerasyon olarak gösterilen 2000 doğumlu 4 isme de şans vermiş olacak.

LİGDE DE DENEYECEK
Bir taraftan transferdeki belirsizliği ve alınacak isimlerle ilgili sürecin uzaması, diğer tarafta da takımda birçok futbolcuyla yolların ayrılacak olmasından dolayı UEFA Avrupa Ligi’nde yapacakları ön eleme maçlarında kadro sıkıntısı baş gösteren sarı-kırmızılılarda Tudor bu futbolculardan yararlanmayı da planlıyor. Hırvat teknik adamın sezon içerisinde de bu oyunculardan 1-2’sinin sürekli olarak kendileriyle beraber olmasını istediği belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.