Tudor'dan kamp kadrosunda sürpriz karar!

Bir süredir hazırlıklarını Florya'da sürdüren Galatasaray yeni sezon öncesi ilk kamp çalışması için Slovakya'ya hareket etmeye hazırlanırken, teknik direktör Igor Tudor sürpriz bir karara imza attı. Yönetim geçtiğimiz yıllarda yapılan kadro dışı uygulamalarının ters teptiğini ve oyuncuların değerini de düşürdüğünü belirterek Hırvat teknik adamdan oyuncuların tamamını kampa almasını istedi. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Igor Tudor bu talep doğrultusunda kadroda düşünmediği Tarık Çamdal'ın yanı sıra Oğuzhan Kayar, Umut Gündoğan, Emrah Başsan ve Endoğan Adili’yi kamp listesine ekledi.

3 YILDIZ GELİYOR
Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Younes Belhanda, Maicon ve Bafetimbi Gomis, İstanbul’a geliyor. Sarı kırmızılı taraftarların, resmi olarak transferlerinin açıklanmasını beklediği 3 yıldız, 48 saat içinde İstanbul’da olacak. İlk olarak Çarşamba günü (bugün) saat 16.00’da Gomis gelecek ve 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

KAMPA GİDECEKLER
Belhanda ise bir sonraki gün (Perşembe) İstanbul’da olurken, Sao Paulo kulübü ile son olarak ödeme vadeleri ve taksit sayısının görüşüldüğü Maicon ise en geç Cuma günü İstanbul’a gelecek. Sarı kırmızılı kulüp, üç yeni transferin sağlık kontrollerini gerçekleştirdikten sonra resmi imzaları atacak. Belhanda, Maicon ve Bafetimbi Gomis takımın Slovakya’da gerçekleştireceği yeni sezon kampına katılacak

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.