Wesley Sneijder için bir iddia daha..

Galatasaray'daki belirsizliğini koruyan Wesley Sneijder hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Sampdoria adına görevli Antonio Romei, Sneijder'in menajeri Guido Albers ile Roma'da bir görüşme yaptı.

Ajansspor'da yer alan haberin içeriğinde; Görüşmelerden henüz nihai bir karar çıkmadığı ancak Sampdoria'nın pazarlıklar konusunda umutlu olduğu vurgulandı. Sampdoria'nın Sneijder'e yıllık 2.5 milyon eurodan iki senelik sözleşme önerdiği iddia ediliyor. Sampdoria kulübü başkanı Massimo Ferrero yaptığı açıklamada, "Şu anda bu konu için görüşüyoruz. Yakın zamanda neler olacak göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray başkanı Dursun Özbek ise Sneijder hakkında, "Şu anda Sneijder bizim sözleşmeli oyuncumuz. Kendisi izinliydi, önümüzdeki hafta gelecek. Durumu önümüzdeki haftaki görüşmelerden sonra belli olacak. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet etti, önemli birisi. O görüşmelerin akabinde her iki taraf da kararını verecek" demişti.

Yıldız oyuncu için ayrıca dün akşam beIN Sports'un haberine göre; Wesley Sneijder takımdan ayrılmak istediğini belirterek Slovakya kampında yer almayacağını yönetime bildirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.