Wesley Sneijder'a özel izin..

Fenerbahçe ile üçüncülük yarışında olan Galatasaray’da teknik heyet ve yönetim, Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'a özel bir izin hakkı tanıdı. 128 kez milli formayı giyen ve ‘milli takım formasını en çok giyen futbolcu’ olarak tarihe geçmek isteyen Hollandalı maestroya, teknik direktör Igor Tudor gerekli kolaylığı sağladı.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Hırvat teknik adam ve sarı kırmızılı yönetim, yıldız futbolcunun Hollanda milli takımı altında rekor kırması adına kendisine 3 günlük özel izin verdi. Tam 130 kez milli takım formasını giyen Van Der Sar’ın rekorunu kırmaya çok yaklaşan Wesley Sneijder’a, Galatasaray’dan kısaca büyük jest ve destek geldi. 

Yıldız futbolcu dün sabah özel izinle Fas’ın yolunu tuttu. Ancak Galatasaray teknik heyeti ve yönetimi, sarı kırmızılılar için 3.’lük adına büyük önem taşıyan Konyaspor maçı nedeniyle Perşembe akşamı İstanbul’da olmasını istedi. Sneijder ise takımının Fenerbahçe ile girdiği üçüncülük yarışı nedeniyle Cumartesi günü oynanacak Konyaspor maçında sahada olacağını belirtti. 

ÖZEL İZİNLE MİLLİ TAKIM KAMPINA
Özel izinle milli takım kampına katılan Sneijder, rekor kırmak adına Fas ile oynanacak özel hazırlık karşılaşmasında sembolik olarak forma giyecek. Galatasaray teknik heyeti Sneijder’dan hafta sonunu düşünerek bu maçta maksimum 10-15 dakika görev almasını istedi. Hollandalı da bu jest karşısında mutlu olup Konyaspor maçını göz önüne alarak hareket edeceğini belirtti.

Milli takım forması ile 129.kez sahaya çıkacak olan Sneijder, Cuma günü Galatasaray takımı ile birlikte antrenmana çıkıp, tek idmanla da olsa Cumartesi günü Konyaspor maçında görev olacak. Hollanda Milli Takımının 4 Haziran’da Fildişi ve 10 Haziran’da ise Lüksemburg ile oynayacağı maçlarda da görev alacak Sneijder, Konyaspor maçının ardından Pazar sabahı milli takım kampının yolunu tutacak.

TUDOR ONU DÜŞÜNEREK SAHADAN ÇIKARDI!
Alanyaspor maçında skor 3-1 iken 61.dakikada oyundan alınan Wesley Sneijder, teknik direktör Igor Tudor’un bu kararına tepki göstermişti.  Ancak maç sonunda ikili arasındaki buzlar eridi. Sneijder ile görüşen Tudor, Hollanda milli takımında bugün görev alacağı için fiziksel olarak daha kötü duruma gelmemesi ve sarı kartı olduğu için Konryaspor maçında da cezalı duruma düşmemesi adına sahadan aldığını belirtti. Tudor’un bu açıklaması sonrasında Sneijder kendisini düşündüğü için bu hamleye imza atan Hırvat teknik adama teşekkür etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.