Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geliyor..

Galatasaray'ın yeni golcüsü Bafetimbi Gomis, transfer teklifi geldiğinde hissettiği duyguları anlattı. Uzun süren pazarlıkların ardından resmen Galatasaraylı olan Bafetimbi Gomis, "Yarım kalmış bir hikaye bu... Üç sene önce Galatasaray'a transferim kesin gibiydi. Ancak son anda gerçekleşmedi. Bu yüzden teklif geldiğinde çok duygulandım" dedi.

Milliyet gazetesinin haberine göre; şüphesiz Galatasaray için Gomis'te karar kılmak hiç de kolay değildi. Çünkü 3 sene önce de gündeme gelmiş ama o dönem teknik direktör Prandelli, Pandev'i istemişti. Aradan geçen 3 yıl sonunda yine Gomis sesleri yükseldi ancak bu kez bonservisi de elinde değildi. Ancak mevcut adaylar arasında Tudor, Fransız golcüyü beğendi. Yalnız bu kez de kalbiyle ilgili geçmişte yaşadığı sorunlar vardı kafaları karıştıran.

HER TESTE HAZIRIM
Aslında sarı-kırmızılıları etkileyen süreç de böyle gelişmişti. Çünkü bu seviyede bir isim testleri kabul etmeyebilirdi. Sportif Direktör Cenk Ergün'e, "Benim böyle bir sorunum var. Ancak bu futbol oynamama engel olacak bir durum değil. Bütün testlere girebilirim" diyerek ne kadar istekli olduğunu gösterdi. Yapılan testler sonunda oynamasına mani bir durum olmadığı anlaşıldı. Gomis anlaşma sağlanır sağlanmaz da yöneticilere, "Yarım kalan hikayemi tamamlıyorum... Galatasaray'da oynayacağım için heyecanlı ve bir o kadar mutluyum" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.