10 numarayı Younes Belhanda giyecek..

"Gidecek mi yoksa kalacak mı?" tartışmalarının yaşandığı Wesley Sneijder hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Gelecek hafta UEFA Avrupa Ligi önelemelerinde Östersunds ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu turda forma giyecek oyuncularının listesini UEFA'ya bildirirken Hollandalı yıldızı kadroya dahil etmedi ancak bambaşka bir gelişme yaşandı. 8 milyon euro bonservis bedeliyle Dinamo Kiev'den transfer edilen Younes Belhanda'nın forma numarası 10 olarak belirlendi.

Hatırlanacağı üzere, Younes Belhanda geçtiğimiz günlerde Slovakya kampında yaptığı açıklamalarda forma numarası hakkında "Şu anda bir forma numaram yok. Tercih edeceğim numara 10 olur. 10 numarayı da şu anda Sneijder giyiyor. Eğer Sneijder ayrılırsa o numarayı alacağım. Eğer kalırsa başka numaraları değerlendireceğim." açıklaması yapmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.