Asamoah'ın menajerinden transfer açıklaması..

Juventus forması giyen Kwadwo Asamoah’ın menajeri futbolcunun geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.  İtalya basınında çıkan haberlere göre; futbolcunun Galatasaray’a transferi hakkında değerlendirmelerde bulunan Edoardo Crnjar, "Türkiye’den teklif aldık ancak reddettik. Nedeni iyi bir teklif olmaması değildi. Galatasaray iyi bir teklif sundu ama Kwadwo Asamoah, Juve’den kolay kolay ayrılmayacak. Bu sezon İtalya'da kalacak. " açıklamasında bulundu.

Galatasaray’ın orta saha transferi için düşündüğü Kwadwo Asamoah için geride bıraktığımız günlerde bir görüşme olmuştu. 5 sezondur Juventus’ta forma giyen Asamoah, geçen sezon 24 maçta oynadı  ve 1 kez asist yaptı. 

28 yaşındaki futbolcu, kariyerinde daha önce Udinese, Torino, Liberty gibi ekiplerde oynamıştı. Öte yandan 1,78 boyundaki orta saha oyuncusu, Gana Milli Takımı’nda ise 37 maçta 4 kez ağları havalandırdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.