Austin Daye: İstanbul dünyanın en iyi beş şehrinden biri

Galatasaray Odeabank'ın geçen seneki oyuncularından biri olan ve şu anda Amerika'da düzenlenen özel bir turnuvada boy gösteren Austin Daye,  basın toplantısında yaptığı açıklamalarda İstanbul hakkında oldukça güzel sözler söyledi. Galatasaray'da geçirdiği zamanla ilgili olarak da konuşan Austin Daye'in açıklamaları şu şekilde...

Şunu söylemem gerekiyor. Orası kaçmak istediğim bir yer değildi. Farklı bir basketbol tarzı ve farlı bir kültür vardı. Türkiye çok iyi bir ülke. Basketbol çok fazla seviliyor. İstanbul mükemmel bir şehir. Muhtemelen dünyanın en iyi beş şehrinden biridir. Oradaki takımda farklı bir durum vardı. Çok kısa süredir bir arada oynayan oyunculardan oluşuyordu. Başarısız bir yıl geçirdik. Evet, buraya dönmem beni rahatlattı. Sonuçta New York’tayım, basketbol oynuyorum. Tanıdığım oyuncularla birlikteyim.

(Eurohoops)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.