Cenk Ergün'den transfer açıklaması..

UEFA Avrupa Ligi'nden elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da sportif direktör Cenk Ergün, transfer temaslarını sürdürdüğü yurt dışı seyahatinin ardından dün gece geç saatlerde İstanbul'a döndü.

Fransa dönüşü havalimanında Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports'a açıklamalarda bulunan Cenk Ergün, "Feghouli ile görüşmelerde bulunduk, transferler kesinleşmeden bir şey konuşmak doğru olmuyor, umarım mutlu sona ulaşacağız. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor ama bu transfer görüşmemiz bire bir Feghouli ile oldu. Bu hafta içerisinde Feghouli'nin transferinin netleşmesini bekliyoruz" dedi. 

Sinan Gümüş'ün durumu hakkında da konuşan Ergün, "Şu anda Sinan Gümüş'ün durumu için netleşen bir durum yok, bu hafta içerisinde Sinan Gümüş'ün de durumuna bakacağız" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.