De Jong'a Antalya talip!

Antalya’nın, Galatasaray’da kadro dışı olan 32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Nigel De Jong ile ilgilendiği öğrenildi. Cim-Bom da alacaklarına karşılık bonservisi vermeye hazır. Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Antalyaspor'da transfer harekatı tam gaz devam ediyor. Kırmızı-beyazlıların Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Nigel de Jong için nabız yokladığı öğrenildi. 

Teknik direktör Igor Tudor'un kadrosunda düşünmediği ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak İstanbul'da sürdüren 32 yaşındaki orta saha oyuncusu için temaslara başlandığı belirtildi. De Jong'un da yeşil ışık yakmasının ardından gerçekleşen ilk görüşmeden sonuç alınamadığı bildirildi.

İKNA TURLARI SÜRÜYOR
Akdeniz ekibinin, tecrübeli futbolcu için ısrarcı olduğu ve istediği rakam için tüm şartları zorladığı kaydedilirken, tarafların önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceği ifade edildi. Cimbom'un da 1 yıl daha kontratı olan De Jong'un alacaklarına karşılık bonservisini vermeye hazır olduğu vurgulandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.