Dursun Özbek: Sneijder ile görüşme halindeyiz..

Galatasaray'da yeni sezonda kadroda olup - olmayacağı büyük bir merak konusu olan Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder hakkında başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. Bugün sabah saatlerinde Anadolu Ajansı'nın sorularını yanıtlayan Özbek, yıldız oyuncu ile görüşmelerin sürdüğünü belirtirken ortada kişisel bir problemin olmadığını söyledi. Dursun Özbek'in konuyla ilgili açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Sneijder çok önemli bir oyuncumuz ve 4 buçuk yıldır çok önemli hizmetler vermiş bir futbolcu. Hizmetleri sonucunda hem taraftarın hem kulübün sevgilisi haline gelmiş ama diğer taraftan kulübün amaçları ve oyuncunun kariyer planları var. Arda’da çok önemli bir oyuncumuzda kariyer planlaması için Madrid’e gitti. Hem kulüplerin hem de sporcuların kendi hayatlarını planlama yönünde düşünceleri olabilir. Elbette önemli bir oyuncu Sneijder, sadece sporcu olarak antrenör olarak yönetici olarak da hizmet etmeli. Ama kendisinin planları varsa buna saygı duymak lazım. Galatasaray’ın da kendisine göre planları var. Daha enerjik daha keyifli futbol oynayan bir takım kurmak istiyor. Burada kişisel ve kurumsal bir çatışma söz konusu değil. Her iki tarafa da faydalı olabilecek görüşme silsilesi içindeyiz. Burada önemli olan Galatasaray’ın başarıları, 50 bin kişiye vereceği seyir zevki. Biz bu manada görüşmeler devam ediyor. 112 yıllık kulüpte kimler gelmiş kimler gitmiş. Ama basında Sneijder olayı tekrar tekrar pişirilip, yanlış haberler üzerine kurgulanıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.