Feghouli imzaya geliyor!

Fransa'ya giden başkan Dursun Özbek ile sportif direktör Cenk Ergün günlerdir transferi gündemde olan Sofiane Feghouli'de mutlu sona ulaşırken bu operasyonun perde arkasında ilginç bir ayrıntı olduğu belirlendi. Buna göre ilk planda West Ham United'ın piyasa değeri 12 milyon euro olan 27 yaşındaki yıldız futbolcusu için neden 4.5 milyon euro gibi bir rakamı kabul ettiği ortaya çıktı.

Fanatik ve Milliyet gazetesinde yer alan haberlere göre; göre Feghouli'nin Valencia'dan bedelsiz olarak gittiği İngiliz kulübü ile özel bir protokol yaptığı ve bu nedenle futbolcu için astronomik bir rakam verilmediği öğrenildi. Böylece sarı-kırmızılılar değeri çok daha yüksek olmasına rağmen Feghouli için bütçesini zorlamayacak bir bedel ödeyecek.

BAŞKAN DÖNDÜ
Bu arada Başkan Dursun Özbek'in yönetim kurulu öncesi İstanbul'a döndüğü ve sportif direktör Cenk Ergün'ün ise İngiltere'ye giderek transfer çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. Feghouli'nin ise bu ikiliden ayrı olarak İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçeceği, imza attıktan sonra yurt dışı kampına dahil olacağı belirtildi. West Ham United'da 27 maçta forma giyen Cezayirli futbolcu, sezon içerisinde 4 gol-3 asistle 7 golde katkı sağladı. Bu maçlarda bir kez de direkt kırmızı kart gördü.

YILLIK 3 MİLYON EURO
Galatasaray’ın artık her konuda anlaşma sağladığı 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Sofiane Feghouli, İngiltere’de eşyalarını toplamaya başladı. Futbol direktörü Cenk Ergün’ün, Ada çıkarması sonrasında hakkında olumlu mesajlar verdiği Cezayirli yıldız için, kulübü West Ham United’la 4.5 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden uzlaşma sağlandığı öğrenildi. Oyuncuya da senelik 3 milyon Euro civarında garanti ücret teklif edildi. Feghouli ile bonuslar üzerinde anlaşma sağlanmasıyla beraber resmi imzaların atılması bekleniyor. Feghouli’nin hafta sonuna kadar İstanbul’a geleceği tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.