Feghouli'de mutlu son!

Galatasaray uzun süredir kadrosuna katmak istediği Sofiane Feghouli transferinde mutlu sona çok yakın.. Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen ve uzun süredir West Ham United ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bonservis konusunda İngiliz ekibi ile nihai anlaşmayı sağlaması halinde Cezayirli yıldız hafta sonuna kadar İstanbul'a gelecek..

Hürriyet'ye yer alan habere göre; Feghouli transferi için Paris'e giden Dursun Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün, oyuncuyla her konuda anlaştı. Feghouli'ye yapılan 3.2 milyon Euro'luk teklifte artışa gidildi ve Cezayirli yıldıza yıllık 3 milyon 350 bin Euro'dan 4 sezonluk kontrat önerildi. West Ham United ile masaya oturacak olan Galatasaray'ın bonservis konusunda İngiliz ekibi ile nihai anlaşma sağlanırsa Feghouli, bir kaç gün içerisinde İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçerek imzayı atıp takıma katılacağı kaydedildi.

RENNES DE DEVREYE GİRMİŞTİ
Fransız basınında (L'Equipe) yer alan haberde, Rennes'in West Ham ile görüşmeye başladığı ve transfer için devreye teknik direktör Christian Gourcuff'un girdiği belirtildi. Bir dönem Cezayir Milli Takımı'nı da çalıştıran Rennes Teknik Direktörü Christian Gourcuff ve Rennes gözlemci ekibinde yer alan Cezayirli eski futbolcu Yazid Mansouri, Feghouli'yi ikna etmek için doğrudan devreye girmişti ancak yıldız oyuncunun son kararını Galatasaray'dan yana kullandığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.