Fernando Muslera: Kulüp bana git diyene kadar buradayım..

2011 yılından beri Galatasaray formasını başarıyla giyen ve sarı-kırmızılı forma altında 10 kupa kazanmasının yanı sıra çıktığı maç sayısıyla da kulüp tarihine adını altın harflerle yazdıran Fernando Muslera sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattı. Sözleşme töreninin ardından açıklamalarda bulunan Nando, ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin üzücü olduğunu belirtirken Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediğini belirtti. Fernando Muslera'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

EVİMDE KALMAYA DEVAM EDİYORUM
Çok mutluyum. Her fırsatta "Evimde gibiyim, burada kendimi evimde hissediyorum" diyordum. Evimde kalmaya devam ediyorum. Bu nedenle başkanıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İlk günden beri Galatasaray camiası bana çok şeyler verdi. Oyuncu olarak ve insan olarak hep daha iyi noktalara gitmemi sağladı."

TARAFTARIN VERECEĞİ DESTEK ÇOK ÖNEMLİ
Taraftar bizim çok önemli parçamız. Onların desteği bizim için çok önemli. Evimde, onlarla birlikte kalmaya devam edeceğim. Onların bize vereceği destek çok önemli. Kulübümüz, başkanımız ve biz oyuncular onları mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

KOVULANA KADAR GİTMEM
Kovulana kadar gitmem. Kulubümüz ne zaman bana "Nando, burada işin bitti. Seni gönderiyoruz" derse o zaman bir uçağa atlar giderim. Yoksa burada hayatım boyunca kalabilirim. Çünkü hep söylediğim gibi, burası benim evim.

BİR GÜN BİLE AYRILMAYI DÜŞÜNMEDİM
Ne yazık ki çıkan bazı haberler vardı. Galatasaray'ın benim için ne kadar önemli oluğunu bütün dünya biliyor. Kalbimdeki yerini de herkes biliyor. Bir gün bile buradan ayrılmayı hiç düşünmedim. Başkanıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Onun da yardımıyla yeni bir kontrata imza atma şansımız oldu. Burada kalmaya devam edeceğim

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.