Galatasaray geleneği Slovakya'da devam etti!

2000'li yılların başından beri Galatasaray'da uygulanan gelenek devam etti. Sezon başında yurt dışı kampına katılan alt yapı oyuncularının saçlarının kesilmesi ritüeli bu sezon Slovakya'da da devam etti. Teknik direktör Igor Tudor'un kararı doğrultusunda Slovakya'daki kampta takımla birlikte yer alan Abdussamed Karnuçu, Recep Gül, Yunus Akgün ve Ozan Kabak bu seneki ritüelin kurbanları oldu.

Uzun yıllar Galatasaray altyapısında forma giyen ve 2011-12 yılından itibaren A takımın değişmez isimleri arasında gelen Semih Kaya, geleneği gerçekleştirmek için dün akşam antrenmanı sonrasında genç oyuncuların kaldığı odaya girdi. Takımın tecrübeli isimlerinden olan Semih, elindeki traş makinasıyla genç oyuncuların saçlarını sıfıra vurdu ve bir Galatasaray geleneğini gerçekleştirmiş oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.