Galatasaray iki uçak birden indirecek..

Kadroyu baştan aşağıya yenileyen Galatasaray transfere doymuyor! Şu ana kadar Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano'yu renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar önümüzdeki hafta iki yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu isimler Feghouli ve Fernando..

Galatasaraylı yöneticiler Manchester City'li Fernando ve West Ham'lı Sofiane Feghouli'yi imza aşamasına getirdi. Yaklaşık 15 gün önce West Ham'ı 4.5 milyon Euro'luk teklifiyle ikna eden Galatasaray, Feghouli ile pazarlıklarını kıran kırana sürdürüyordu. Son yapılan görüşmede Cezayirli yıldızla da el sıkışan yönetim artık sözleşmedeki ufak detaylar üzerinde çalışıyor. Alınan bilgilere göre Feghouli'ye imza parasıyla birlikte 4.5 milyon Euro garanti ücret ödenecek ve 4 yıllık sözleşme imzalanacak. Sarı- Kırmızılılar, Fernando transferini de yüzde 90 oranında bitirmiş durumda.

YÖNETİM İKNA ETMEYİ BAŞARDI
Brezilyalı ön libero ile ilk yaptığı görüşmede el sıkışan Galatasaray, Manchester City ile de prensip anlaşması sağladı. Cimbom'un Fernando'ya yıllık 2.8 milyon Euro garanti ücret, İngiliz kulübünü de 4.5 milyon Euro ödemesi bekleniyor. Yönetim pazartesi gününden itibaren uçakları yeniden İstanbul'a indirmeye başlayacak. Taraftarlar büyük bir heyecanla beklediği Feghouli ve Fernando için Atatürk Havalimanı'na akın edecek.

PAZARLIKLAR UZADI AMA SONU GÜZEL OLDU
Galatasaray yönetimi uzun süredir pazarlık halinde olduğu Sofiane Feghouli'de artık mutlu sona çok yakın... Sarı-Kırmızılılar, özellikle yıldız ücret konusunda sorun yaşansa da Cezayirli yıldızı ikna etmeyi başardı. Artık herkes resmi imzayı bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.