Galatasaray orta sahadaki dinamosuna kavuşuyor: Imbula!

Östersunds karşısında şok bir mağlubiyet alan Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Galatasaraylı yöneticilerin uzun süredir transferi için uğraş verdiği Fransız orta saha oyuncusu Imbula için temaslarını sürdüren Galatasaray yıldız oyuncunun menajeriyle yaptığı görüşmelerde önemli bir aşama kaydetti. Sıra artık Stoke City'de..

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; İngilizlerin kiralama yerine bonservisiyle futbolcuyu satmak istemesi nedeniyle bir süredir bu kararın gözden geçirilmesini bekleyen Galatasaray dün Stoke City'nin kapısını bir kez daha çaldı. Sportif direktör Cenk Ergün, Imbula için 2 milyon euro kiralama teklifinde bulundu. Sarı-kırmızılı idareci ayrıca satın alma opsiyonunun da yer alacağı bir sözleşme isteğini bildirdi. Oyuncunun İstanbul'a gelen menajeriyle görüşen Ergün yıllık 1.6 milyon Euro gibi bir bedelle anlaştı.

IMBULA'NIN TERCİHİ ÇOK ÖNEMLİ OLACAK
Imbula'nın tercihinin burada önemli bir faktör olacağını hesaplayan sarı-kırmızılılar, Stote City'nin 1-2 gün içinde kendilerine dönüş yapmasını bekliyor. Diğer taraftan Galatasaray'da Feghouli transferinin de bu hafta bitirilmesi planlanıyor. 27 yaşındaki Cezayirli oyuncuyla ilgili bir pürüz bulunmadığı bildirildi. Böylece Galatasaray Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano'dan sonra Imbula ve Feghouli transferiyle şovunu sürdürecek.

TUDOR'UN ORTA SAHADAKİ 1 NUMARASI IMBULA
Yönetimine sunduğu raporda listenin ilk sırasına Giannelli Imbula'yı yazan Hırvat teknik adam, bunun gerekçesi olarak da yeni sezonda orta sahadaki oyuncuların uzun koşu mesafe kat edecek olmalarını göstermişti. Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, orta saha transferi için 1 numaralı isteğinin Imbula olduğunu ise "Imbula, Galatasaray'a orta saha bölgesinde sınıf atlatır. Oyunun her iki yönünde de etkili olan, hızlı bir oyuncu. Tam ihtiyacımız olan futbolcu. Bu bölge için acele etmeyin. Imbula'yı daha beklerim. Onu kadromuza katalım ben Ağustos ayına kadar beklemeye razıyım. Yeter ki Stoke City'i ikna edelim.. " sözleriyle yöneticileri ikna etmeye çalıştı. 

Geçtiğimiz sezon Stoke City formasıyla Premier League'de sadece 12 maça çıkan Imbula, gol ya da asist olarak da takımına katkı sağlayamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.