Galatasaray'da transfer taaruzu başlıyor: Asamoah ve Konoplyanka..

Galatasaray'da transfer hareketliliği kaldığı yerden devam ediyor. Kadrosunu Bafetimbi Gomis, Younnes Belhanda ve Maicon takviyeleriyle güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, şimdi de diğer bölgelere transfer yapmaya çalışıyor. Cenk Ergün'ün operasyon hazırlığı verdiği isimler Kwadwo Asamoah ve Yevhen Konoplyanka.

Fanatik gazetesinde yer alan haberde; Kadrosunu güçlendirme çalışmaları doğrultusunda Selçuk İnan'ın yanına ön libero olarak düşünülen Kwadwo Asamoah, listenin ilk sırasına yükseldi. 28 yaşındaki Ganalı futbolcunun transferi için futbol direktörü Cenk Ergün'ün önümüzdeki günlerde İtalya'ya giderek Juventus'la masaya oturacağı öğrenildi. Oyuncu cephesinde, menajerler vasıtasıyla yapılan görüşmelerin ise olumlu sonuçlandığı belirtildi. Galatasaray bu transferi satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle bitirecek. 

AYNI TAKTİĞİ KULLANACAKLAR
Gündemdeki diğer oyuncu ise Schalke'nin sol kanat oyuncusu Konoplyanka... Galatasaray, bu transfer girişiminde de aynı taktiği kullanarak, oyuncuyu önce kiralayıp, sezon sonunda beğenirse bonservisini de almayı planlıyor. Cenk Ergün, yurt dışı seferinde Almanya'ya da giderek Schalke'yi bu transfer konusunda ikna etmeye çalışacak. Konoplyanka'nın ise İstanbul'a gelme fikrine çok sıcak baktığı bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.