Hazırlık Kampı: Galibiyetle başlıyoruz..

2017-18 sezonu öncesi ilk yurt dışı kampını Slovakya'da gerçekleştiren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Macaristan 2.Ligi ekiplerinden Gyirmot ile karşılaştı. Takımımızın kamp yaptığı tesislerde oynanılan karşılaşmada yeni transferlerimizden Younes Belhanda ve Bafetimbi Gomis forma giymezken, Maicon ilk maçına çıktı. Teknik direktör Igor Tudor tarafından 22 oyuncunun forma şansı bulduğu mücadeleden Ryan Donk'un penaltı golüyle 1-0 galip ayrılan Galatasaray böylelikle kampa da galibiyetle başlamış oldu.

Galatasarayımızın karşılaşmaya Fernando Muslera - Martin Linnes, Maicon, Koray Günter, Lionel Carole - Tolga Ciğerci, Selçuk İnan - Yasin Öztekin, Sinan Gümüş, Garry Rodrigues ve Eren Derdiyok onbiriyle çıkarken ilk yarıda rakip kalede Maicon, Sinan Gümüş ve Rodrigues'le gole yaklaştı ancak bu pozisyonlarda önce kaleciye sonra da direğe takıldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Eray İşcan - Luis Cavanda (63), Serdar Aziz, Semih Kaya, Tarık Çamdal (63) - Ozan Kabak (63), Ryan Donk - Recep Gül, Yunus Akgül (63), Abdussamed Karnuçu (63) ve Emrah Başsan onbiriyle mücadele etti. Genç ağırlıklı kadroyla maçı tamamlayan takımımızda 90. dakikada Yunus Akgün'ün düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Ryan Donk gole çevirdi ve takımımız sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.