Jason Denayer için girişim..

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, savunma hattına takviye yapmaya hazırlanıyor. Geçmiş dönemde kiralık olarak Galatasaray forması giyen Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer için oyuncunun kulübü Manchester City'e teklifini ileten sarı-kırmızılı takım İngiliz ekibinin kararını bekliyor.

beIN Sports’un haberine göre; Galatasaray'ın eski oyuncusu Jason Denayer aşkı yeniden alevlendi. 2015-16 sezonunda Galatasaray formasıyla 28 maça çıkan ve savunmanın merkezinin yanı sıra sağ tarafında da forma giyerek kadro rotasyonu için önemli bir alternatif yaratan Belçikalı oyuncu için İngiliz ekibinin kapısını çalan Galatasaraylı yetkililer, yeni sezon öncesi ABD kampına alınmayan Jason Denayer'i kiralamak için girişimlerde bulundu.

Belçikalı savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon transfer döneminin son gününde Galatasaray'a gelebilmek için havalimanında beklemiş ve İngiliz ekibinin teklifi onaylamasını beklemişti. Ancak bu transfere izin vermeyen Manchester City yöneticileri oyuncunun Galatasaray yerine Sunderland'e gitmesine onay vermişti. Jason Denayer geçen sezon Sunderland’de 27 maça çıkmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.