Konoplyanka ateşi yaktı!

Gelecek sezon şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen ve bu doğrultuda hareket eden Galatasaray'da gündemde yer alan isimlerden Yevhen Konoplyanka transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Schalke 04'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ukraynalı yıldız oyuncu dün geceden beri Twitter'dan kendisine gelen mesajları beğenmeye başlarken, bu sabah saatleri itibariyle de Galatasaray'ı takibe alıp, bir başka sosyal mecra olan Instagram'daki biyografisinde yer alan Schalke 04 ibaresini kaldırdı.

Schalke'nin gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Yevhen Konoplyanka için daha önce temaslarda bulunan Galatasaraylı idareciler, tecrübeli oyuncuyu ilk olarak satın alma opsiyonlu olarak kiralamak istiyor. Alman ekibinin 10 milyon euro civarında bir bonservis istemesi de, Konoplyanka transferinde ihtimalleri daha da güçlendiriyor. Younes Belhanda hamlesinin ardından yıllık maliyeti 5 milyon euro'nun üzerinde olan Hollandalı oyuncu Wesley Sneijder'i göndermeye hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un gelecek sezon 4-3-3 veya 4-2-3-1 formasyonunda oynamak istemesi ve Konoplyanka'nın takım savunmasında da etkili olabileceğini düşünmesi nedeniyle Galatasaray, bu transferi sonuçlandırmak için kolları sıvamış durumda..

Ukraynalı oyuncunun kişisel Twitter ve Instagram hesaplarında Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran hareketleri şu şekilde;





Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.