Lionel Carole için teklif var..

Östersunds karşısında geride kalan 2 maç sonunda şok bir sonuç alarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Galatasaray'da yeni sezon öncesi kadrodaki revizyon devam ediyor. Kadrosuna kattığı ve katacağı isimlerin yanı sıra, takımdaki bazı isimlerle de yollarını ayırmasını beklenen Galatasaray'ın sol beki Lionel Carole için iddialar gündemdeki yerini koruyor..

Footmercato'da yer alan habere göre; Marsilya ve Lyon kulüpleri, Carole'ü kadrosuna katmak için bir adım önde. Marsilya'nın sportif direktörü Andoni Zubizeratta'nın Carole'ü yakından takip ettiği yazıldı. 2015'te Ligue 2 ekibi Troyes'dan 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Fransız oyuncu geçen sezonun son bölümündeki performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Carole'ün Galatasaray ile olan sözleşmesi 2019'da sona eriyor. 

Galatasaray sol bek için Uruguay'dan Mathias Olivera ile anlaşmıştı. Fakat 1997 doğumlu ismin ilk etapta U21 takımıyla mücadele etmesi gündemde.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.