Lucescu gerçekleri gün yüzüne çıktı

Gamaspor'un haberine göre; Galatasaray'ın bugünkü yönetim kurulu toplantısında Mircea Lucescu isminin dile getirilmediği öğrenildi. NTV Spor’da yer alan haberde, Galatasaray’ın yönetim kurulu toplantısında Tudor’un takımdan gönderilmesi gerektiğini düşünen bazı üyelerin, buna sıcak bakmayan başkan Dursun Özbek’e, şu anda boşta olan Mircea Lucescu’nun ‘futbol aklı’ olarak göreve getirilmesini önerdiği, Özbek’in de bu öneriye ‘Şartlar oluşursa sıcak bakarım’ dediği iddia edilmişti.

Ancak bugünkü yönetim kurulu toplantısında Mircea Lucescu’nun isminin hiçbir şekilde gündeme gelmediği, toplantının ana konusunun ise yapılacak transferler olduğu öğrenildi. Yönetim Kurulu, ne Igor Tudor’la yolların ayırmayı ne de Mircea Lucescu’nun ‘Futbol aklı’ sıfatıyla göreve getirmeyi düşünüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.