Mario Lemina için son kez!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündemin bir numarası orta sahanın merkezine yapılacak transfer oldu. Igor Tudor'un bu bölgeye ısrarla transfer istediği bilinirken, geçtiğimiz sezon Marsilya'da kiralık olarak forma giyen William Vainqueur ile prensip anlaşma sağlandı ancak Hırvat teknik adamın Mario Lemina'yı ısrarla istemesi transferi bekletiyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; 23 yaşındaki oyuncu için Juventus'un kapısı aşındırılıyor ama şimdiye kadar iki tarafın rakamları arasında uçurum var. Hırvat teknik adamın Gabon asıllı Fransız futbolcuya olan ilgilisinin altında ise "Top hırsızı" olması yatıyor. Lemina geçen sezon Juventus formasıyla Serie A'da yüzde 92'lik top kapma yüzdesiyle ilk sırada yer aldı. Ayrıca yüzde 90'lık pas yüzdesiyle de sezonu ikinci sırada tamamladı.

Geçen sezon Marsilya'dan 9.8 milyon Euro'ya transfer edilen Gabonlu orta saha oyuncusunun, bu sezon bir başka takıma kiralanması gündemde. Galatasaray da bu fırsattan faydalanıp Lemina'yı kadrosuna katabilir. Galatasaray'ın transferden sorumlu yöneticisi Cenk Ergün'ün Torino'da Lemina'nın menajeriyle bir kez daha masaya oturacağı öğrenildi. Lemina geçtiğimiz sezon geçen sezon İtalya Ligi'nde 19 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.